||

TERMÉKEINK

Oszlop:

Kérgezve, hegyezve, koronázva, felezve, és ezek kombinációjában állatjuk elő és csomagoljuk az Ön igényeinek megfelelően.

Hosszméret: 0,3 - 4 méterig termeljük (ritkábban 5,0 - 6,0 métereseket)
Átmérő: 2,0 - 20 cm csúcsátmérőig
Felhasználása: jelölőoszlopok, növényi támoszlopok (futónövények, pl. bab, szóló, rózsa, komló stb.), tartóoszlopok (kerítések, vadhálók, stb.), védelmi oszlopok (pl. lavina és rézsűfogó oszlopok)
Formája: készülhet szijácsmentes kivitelben is

Csiszolt oszlop:

Kérgezés után a felületet megcsiszoljuk, ezáltal a felület sima, a csiszolás után közvetlenül fehér színű lesz.

Hosszméret: 0,05 - 6 méterig termeljük
Átmérő: 6,0 - 20 cm csúcsátmérőig
Felhasználása: Díszoszlopok, játszótéri oszlopok és kerítések, járófelületek, támfalak, padok, asztalok, burkolófelületek, felhasználására kül- és beltérre egyaránt.
Formája: egyenes, sík- és térgörbe, ágas és villás kivitelben is!

Szijácsmart csiszolt oszlop:

Termékeink közül ez a legjelentősebb mennyiséget képviselő termék. Az eljárás során az akácfáról eltávolítjuk a kérget és a szíjácsot és csak a gesztesedett faanyag kerül megcsiszolásra. A szijácsmart termék előnye, hogy a gesztesedett faanyag a külső hatásoknak jobban ellenáll, tartósságára úgy számíthatunk, hogy az időjárás viszontagságainak kitéve sem igényli a felületvédő szerek használatát.

Hosszméret: 0,05 - 6 méterig termeljük
Átmérő: 6,0 - 20 cm csúcsátmérőig
Felhasználása: Díszoszlopok, játszótéri oszlopok és kerítések, járófelületek, támfalak, padok, asztalok, burkolófelületek, felhasználására kül- és beltérre egyaránt.
Formája: egyenes, sík- és térgörbe, ágas és villás kivitelben is, igény esetén csiszolás nélkül!

Esztergált oszlop:

Az ember ösztönösen törekszik a tökéletes ég gömbölyded formákra. A fa megmunkálása során tökéletesen hengeres oszlopok készítésére kerül sor.

Hosszméret: 0,05 - 6 méterig termeljük
Átmérő: 0,5 - 20 cm csúcsátmérőig
Felhasználása: Elsősorban kül- és beltéri burkolófelületek, játszótéri elemek, kerítések készülnek belőle, de igényesebb helyeken megjelenik tartóoszlop, növényi támasztóoszlop, jelölőkaró és más díszítőelemekként is.
Megjegyzés: A fent említett méretek csupán tájékoztatást szolgálnak, termelése előtt adategyeztetés szükséges!

Apríték

Cégünk termel aprítékot akácból is. Ennek felhasználása is rendkívül széleskörű. Jelenleg ágyásszegélyekben talajtakaróként valamint tüzelési aprítékként való felhasználása a jellemző.

Fűrészáru, rétegelt, ragasztott, hossz és kereszttoldott termékek, melyek natúr, szárított, gőzölt és "thermo" eljárással kezelt minőségben:

Cégünk fejlődés során a fent megjelölt termékek iránymutatásul szolgálnak. Annak érdekében azonban, hogy az Önök érdekeit megfelelő minőségben és határidőre ki tudjuk szolgálni fejlesztéseket tervezünk, melyek kivitelezéséről értesíteni fogjuk látogatóinkat. Ettől függetlenül, kérjük, keressenek bennünket ilyen jellegű termékek igényeivel is, hogy kapcsolatainkat felhasználva, az Ön igényeinek megfelelően, tudjuk kiszolgálni kedves érdeklődőinket, vásárlóinkat.