||

MAGUNKRÓL

Cégünket 2011 októberében alapítottuk. Alapításának célja hogy minél több ember ismerhesse meg a Fehér Akác (Robinia pseudoacacia) felhasználási lehetőségeit, szépségeit és élvezhesse annak javait.

Cégünk vezetői erdőmérnökök, akik munkásságuk során az akác fafajjal dolgoztak és ennek szélesebb körű felhasználásán dolgoznak a mai napig. Számukra fontos az, hogy a még meglévő őshonos erdeink amennyiben lehet minél tovább, érintetlenül, vagy minél kevesebb bolygatással, megmaradhassanak az utódaink számára és mindemellett az ember környezetében egyre nagyobb szerepet töltsön be a fa, mint környezetbarát, megújuló anyag. Ezért fontos számunkra, hogy minél nagyobb területet foglaljon el az akác és teremjen olyan minőségű faanyag, mely kitermelésével csökkenthető a természetes állományokban történő fakitermelés.

Munkánk során igyekszünk minél szebb állományokat telepíteni, azokat tudásunk legjavát adva ápolni, annak érdekében, hogy a kitermelésüket követően minél szélesebb felhasználási körben tudjuk alkalmazni faanyagukat.

Reméljük, hogy a rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését és hamarosan személyesen is fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot, legyen akár erdőtelepítésről, fahasználatról vagy fafeldolgozásról szó!